Monaco aj v novom ročníku stopercentne napreduje, Olympique Marseille prevalcovali 6:1

NETKY.SK • 28 August 2017, 11:05 • 2 min
Monaco aj v novom ročníku stopercentne napreduje, Olympique Marseille prevalcovali 6:1

MONACO - Aj po štvrtom kole francúzskej futbalovej Ligue 1 zostáva úradujúci majster AS Monaco bez straty bodu, v nedeľňajšom zápase deklasoval na svojom trávniku Olympique Marseille 6:1.

slovakia

left justify in out

"Monacké kniežatá" tvrdia muziku vo francúzskej najvyššej súťaži, na svoje konto si pripísali už 16. ligové víťazstvo za sebou. Zverenci trénera Leonarda Jardima "valcujú" aj po letných odchodoch viacerých hráčov základnej zostavy a tiež s Kylianom Mbappem len na lavičke náhradníkov.

 

Výbornú streleckú formu totiž predvádza Radamel Falcao, proti Marseille skóroval dvakrát a po štyroch zápasoch má na konte už sedem presných zásahov.

 

"Prvý polčas rozhodol o zápase. Tlačili sme na súpera, nenechali sme Marseille hrať. Olympique rád drží loptu a neponáhľa sa. Nikdy by som si nemyslel, že by sme ich mohli zdolať 6:1. Po prvých dvadsiatich minútach som však videl, že boli vo veľkých problémoch. Projekt nášho klubu nám prináša najlepších hráčov. Falcao je veľkým útočníkom. Je to skutočne tímový hráč. Toto je ten Falcao, o ktorom som vedel už v Porte," nešetril chválou tréner AS Leonardo Jardim.

 

Za Olympique odohral celý zápas slovenský reprezentačný obranca Tomáš Hubočan, ale ani on nezabránil tomu, aby do polčasu inkasoval jeho tím štyrikrát. Po prestávke dostali hostia ešte dva góly, o ich čestný úspech sa postaral Rémy Cabella.

 

"Je to moja chyba. Nezložil som správne družstvo. Po dvoch minútach sme prehrávali 0:1, bolo potom ťažké vrátiť sa do zápasu. Zlyhali sme v obrane. Sami nie sme spokojní, musíme zdvihnúť hlavy. Neexistuje ospravedlnenie. Šesť inkasovaných gólov je neprijateľných," vyjadril sa pre denník L'Equipe kormidelník Marseille Rudi García.

 

Jeho zverenci zaznamenali prvú prehru v aktuálnom ligovom ročníku. Monaco je s plným počtom bodov na druhom mieste tabuľky o skóre za Parížom Saint-Germain.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies