Monacká kňažná Charlene porodila dvojičky

NETKY.SK • 11 December 2014, 06:44 • 2 min
Monacká kňažná Charlene porodila dvojičky

MONAKO - Monacká kňažná Charlene priviedla dnes na svet dvojičky - chlapca a dievča. Prvé sa narodilo dievča, avšak následníkom trónu bude podľa agentúry AP mužský potomok kniežacieho rodu.

slovakia

left justify in out

Dvojičky Gabriella Therese Marie a Jacques Honore Rainier sa dnes narodili kňažnej Charlene (36) a jej manželovi, monackému kniežaťu Albertovi (56). Sú pokračovateľmi rodu Grimaldiovcov, ktorý bohatému mestskému štátu na Azúrovom pobreží vládne už takmer osem storočí.
      

Každú z dvojičiek, ktoré sú v rodine Grimaldiovcov prvými od založenia kniežatstva v 13. storočí, privítalo na tomto svete 21 delových sálv, hlahol kostolných zvonov a zvuky lodných sirén. Súčasné monacké knieža má už dve mimomanželské deti. S juhoafrickou olympijskou plavkyňou Charlene (36) sa Albert II. zosobášil v roku 2011.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies