Monacká kňažná Charlene: Dvojičky prišli na svet cisárskym rezom

NETKY.SK • 17 December 2014, 21:34 • 2 min
Monacká kňažná Charlene: Dvojičky prišli na svet cisárskym rezom

PARÍŽ - Monacká kňažná Charlene (36) odhalila, že jej dvojičky prišli na svet minulý týždeň cisárskym rezom dva týždne pred termínom. Kňažná dúfa, že bude do Vianoc doma z nemocnice, napísala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Bývalá juhoafrická olympijská plavkyňa a novopečená mamička dvojičiek poskytla dnes francúzskym médiám prvé rozhovory, odkedy 10. decembra porodila. Magazínu Paris Match povedala, že "bola šťastná, keď ich prvýkrát počula plakať".

 

"Zotavujem sa z cisárskeho rezu a moji maličkí, ktorí prišli na svet troška predčasne, sa majú dobre... Každým dňom rastú a získavajú na váhe. Je to celkom klasický postup v tejto situácii, byť sledovaný o niekoľko dní navyše v nemocnici," uviedla Charlene.

 

Podľa vlastných slov dúfa, že bude môcť ukázať svetu následníka trónu princa Jacqua a jeho o dve minúty staršiu sestru Gabriellu začiatkom budúceho týždňa a že ju prepustia z nemocnice, aby mohla osláviť Vianoce spolu s manželom.

 

Monacké knieža Albert je synom zosnulej bývalej hollywoodskej herečky a neskôr kňažnej Grace.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona