Molnár už nie je trénerom Šale, na lavičke Dusla Fašiang

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 13:11 • 2 min
Molnár už nie je trénerom Šale, na lavičke Dusla Fašiang

BRATISLAVA - Ladislav Molnár už nie je trénerom slovenského druholigového futbalového klubu FK Slovan Duslo Šaľa.

slovakia

left justify in out

Sobotňajší duel 5. kola nadstavbovej časti o postup do Fortuna ligy 2015/2016 na trávniku v Prešove proti domácemu 1. FC Tatran (1:1) už viedol "chemikov" z lavičky nový kormidelník Libor Fašiang. V dvanásťčlennej "nadstavbe" patrí Šali v súčasnosti desiate miesto s 15 bodmi, Tatran je tretí s 24 bodmi.

 

"Hrali sme dobre. Chlapci pristúpili k zápasu, ako sa na profesionálov patrí. Na konci sme boli aj blízko k víťazstvu, škoda Gešnábelovej šance," citoval portál nitra.sme.sk na margo súboja v Šariši hodnotiace slová prezidenta klubu Miroslava Wöllnera, ktorý sa vyjadril aj o zmene trénera Dusla: "Sústavné porušovanie zmluvy zo strany Ladislava Molnára znamená jej ukončenie. S novým trénerom Liborom Fašiangom sme zatiaľ dohodnutí do konca sezóny 2014/2015, potom sa uvidí. V pláne máme aj prebudovanie mužstva, všetko je však zatiaľ v otázke rokovaní. Faktom je, že s hráčmi už máme vyrovnaný uplynulý rok, postupne u nás prichádza k stabilizácii pomerov." 

 

Bývalý slovenský reprezentant a brankár Nitry, Žiliny, Interu Bratislava, Slovanu Bratislava a 1. FC Košice Molnár má na vec iný názor. "Poštou mi bola doručená jednostranná výpoveď, situácia je v štádiu riešenia. Vnímam ju ako iniciatívu jedného človeka, každý však nesieme svoju zodpovednosť. Ja za seba, on za klub. Keby ľudia v Šali vedeli celú pravdu, možno aj vyjdú do ulíc a budú štrngať kľúčmi. Som presvedčený, že pravda sa napokon aj tak ukáže," reagoval pre nitra.sme.sk 54-ročný rodák zo Sládkovičova a dnes už bývalý tréner Šale. Bývalý úspešný brankár a známy búrlivák ešte doplnil: "Klub má tri súťažné zápasy na to, aby sa so mnou vyrovnal do haliera. Ak nie, prídu na rad sankcie zo strany Slovenského futbalového zväzu, také sú normy." 

 

Vo futbalovej Šali to už dlhšie vrie v súvislosti s obsadením funkcionárskych postov. Pred vyše dvoma týždňami sa uskutočnila konferencia, na ktorej si členovia klubu volili nového prezidenta. Stal sa ním Miroslav Wöllner, ktorý v tejto funkcii pôsobil aj doteraz. Podľa informácií na sport.aktuality.sk sa do Bábkového divadla v Šali, kde sa uskutočnila nedávna konferencia, dostali len členovia klubu pozvaní práve Wöllnerom. Ďalších nepustili pracovníci bezpečnostnej služby. Zo 72 členov mohlo hlasovať len 35 a z nich 29 vyjadrilo podporu Wöllnerovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona