Molnár so zákazom výkonu funkcie v majstrovských dueloch

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 14:38 • 2 min
Molnár so zákazom výkonu funkcie v majstrovských dueloch

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala stopéra MFK Ružomberok Jána Masla, vylúčeného po druhej žltej karte v zápase 24. kola Fortuna ligy v Zlatých Moravciach, pozastavením výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie od 5. apríla 2015.

slovakia

left justify in out

Rovnako dištanc na jeden duel dostali za červenú kartu obranca Dukly Banská Bystrica Saša Savič a hráč druholigovej Moldavy nad Bodvou Emmanuel Mensah. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

 

Za päť napomenutí žltou kartou majú z hráčov prvoligových a druholigových klubov pozastavenú činnosť na jedno súťažné stretnutie od 4. 4. Ákos Szarka (Dunajská Streda), Imrich Bedecs (Senec), od 5. 4. Márius Charizopulos (Zlaté Moravce), Guy Richi Pellet (Zvolen), Daniel Rehák (Šaľa) a od 6. 4. kvarteto Ramón Rodríguez da Silva (AS Trenčín), Martin Jurica (Sereď), Michal Vilkovský (Lokomotíva Košice) a Martin Lukáč (Moldava nad Bodvou), už za 9 napomenutí ŽK musí tiež jeden súťažný duel nútene pauzovať Marek Petričko z Lokomotívy Košice, od 6. apríla 2015.

 

DK SFZ žiada kouča FK Slovan Duslo Šaľa Ladislava Molnára do 15. apríla o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu (vulgárne pokriky) počas a po domácom stretnutí 1. kola nadstavbovej časti II. ligy s MFK Lokomotíva Zvolen. Zároveň menovanému ukladá predbežné ochranné opatrenie, spočívajúce v zákaze výkonu funkcie trénera a styk s delegovanými osobami v majstrovských stretnutiach od 5. apríla. "Disciplinárka" zobrala na vedomie žiadosť futbalistu Spartaka Trnava Martina Mikoviča o zmenu disciplinárneho opatrenia, ktorú zamietla. Upozornila FK Dukla Banská Bystrica a MFK Dubnica nad Váhom, že v prípade nevysporiadania vzájomných záväzkov do 30. apríla (B. Bystrica), resp. nesplnenia peňažnej povinnosti v plnej výške do 22. apríla (Dubnica) uloží týmto klubom disciplinárne opatrenie: pristúpi k pokute, zákazu prestupov, odobraniu bodov alebo preradeniu do nižšej súťaže. 

 

Členovia disciplinárnej komisie SFZ žiadajú do 15. apríla o podrobné písomné stanoviská k hrubému nešportovému správaniu divákov kluby AS Trenčín (vhodenie predmetov, poškodzovanie majetku, vulgárne pokriky v stretnutí 24. kola Fortuna ligy s domácim Slovanom Bratislava), FC DAC 1904 Dunajská Streda (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky, vniknutie diváka na hraciu plochu v dueli s Trnavou), FC Spartak Trnava (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky, strhnutie vlajky, vniknutie divákov na hraciu plochu v stretnutí 24. kola v D. Strede), 1. FC Tatran Prešov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky v dueli 1. kola nadstavbovej časti II. ligy s Nitrou), FC Nitra (vulgárne pokriky v zápase v Prešove) a FK Poprad (vniknutie diváka na hraciu plochu v domácom stretnutí 1. kola nadstavbovej časti II. ligy so 

 

DK SFZ žiada klub ŠK Senec o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu funkcionárov (vulgárne pokriky s obvineniami) po domácom stretnutí 1. kola nadstavbovej časti II. ligy proti MFK Zemplín Michalovce, tiež do 15. apríla 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies