Molnár nesmie tri týždne na lavičku, Mikovič môže hrať

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 16:35 • 2 min
Molnár nesmie tri týždne na lavičku, Mikovič môže hrať

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) zobrala na vedomie stanovisko kormidelníka FK Slovan Duslo Šaľa Ladislava Molnára k hrubému nešportovému správaniu (vulgárne pokriky) počas a po domácom stretnutí 1. kola nadstavbovej časti II. ligy s Lokomotívou Zvolen a rozhodla sa uložiť menovanému disciplinárne opatrenie - pozastavenie výkonu funkcie trénera a zákaz styku s delegovanými osobami na tri týždne nepodmienečne od 5. apríla 2015.

slovakia

left justify in out

Členovia DK SFZ vzali na vedomie stanovisko FC Spartak Trnava a klubu dali finančnú pokutu 1000 eur. Súčasne uložili aj ochranné opatrenie, spočívajúce v zákaze, aby si klub objednal na stretnutie u súpera vstupenky. Priaznivci Trnavy majú s účinnosťou od 20. apríla zákaz vstupu do sektoru hostí na najbližšie dve stretnutia Fortuna ligy: v 29. kole v Košiciach a v 31. kole v Myjave. Kluby Fortuna ligy AS Trenčín a FC DAC 1904 Dunajská Streda za hrubé nešportové správanie divákov musia podľa rozhodnutia "disciplinárky" zaplatiť po 700 eur. 

 

Po upozornení Úniou ligových klubov ako riadiaceho orgánu najvyššej súťaže na porušenie článku 13, písmeno c a článku 24 písmeno b rozpisu súťaží ÚLK na sezónu 2014/2015 DK SFZ uložila klubu ŠK Slovan Bratislava finančnú pokutu 250 eur. Disciplinárna komisia SFZ zobrala na vedomie žiadosť futbalistu Spartaka Trnava Martina Mikoviča a rozhodla podmienečne upustiť od výkonu zvyšku disciplinárneho opatrenia (jeden týždeň), a to od 16. apríla do 16. júla 2015. 

 

Za vylúčenie po dvoch žltých kartách si hráč FC Nitra Marek Kostoláni nezahrá jedno súťažné stretnutie od 12. 4. 2015. Za päť napomenutí žltou kartou majú z futbalistov prvoligových a druholigových klubov pozastavenú činnosť na jeden súťažný zápas od 11. 4. Peter Polgár (ŠK Senec), od 12. apríla Peter Štepanovský (Dunajská Streda), Kamil Vaško (Sereď), Jozef Urblík (FC Nitra), Jozef Menich (Zvolen) a Peter Martinka (Šamorín), už za deväť napomenutí ŽK musí tiež jeden súťažný duel nútene pauzovať Juraj Galba (Trnava juniori) - od 6. 4. 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies