Mollie King zverejní 19. augusta debutový sólový singel

NETKY.SK • 15 August 2016, 14:05 • 2 min
Mollie King zverejní 19. augusta debutový sólový singel

BRATISLAVA - Anglická speváčka Mollie King zverejní 19. augusta debutový sólový singel Back to You. Členka skupiny The Saturdays to oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná interpretka v rozhovore pre britský denník The Sun taktiež prezradila, že pri písaní skladby ju inšpiroval vzťah s modelom Davidom Gandym, s ktorým v minulosti randila. "Inšpiráciu čerpám z toho, čo zažívam ostatné roky. Skladba je o vzťahu, ktorý je verejnosti známy a všetko, čo som o ňom chcela povedať, som napísala v tejto piesni," uviedla.


Mollie Elizabeth King sa preslávila v spomínanej skupine The Saturdays, ktorá vznikla v roku 2007 a v súčasnosti má prestávku. S formáciou vydala albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), On Your Radar (2011) a Living for the Weekend (2013).

 

Medzi ich úspešné single patria napríklad Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up alebo What About Us (feat. Sean Paul). King, ktorá sa venuje aj móde, vlani podpísala zmluvu s vydavateľstvom Island Records.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies