Mollema v Trek-Segafredo aj ďalšie dve sezóny

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 15:17 • 2 min
Mollema v Trek-Segafredo aj ďalšie dve sezóny

ANDORRA - V cyklistickom tíme Trek-Segafredo budú v nasledujúcej sezóne jazdiť aj Bauke Mollema, Grégory Rast a Markel Irizar.

slovakia

left justify in out

Všetci traja jazdci podpísali predĺženie spolupráce do konca roka 2018. Najzvučnejším menom z tejto trojice je nepochybne 29-ročný holandský vrchársky špecialista Mollema, ktorý sa o novej zmluve dozvedel ešte pred štartom Tour de France.


"To mi samozrejme dodalo veľké množstvo sebavedomia. Na také obrovské podujatie som sa mohol pripravovať s pokojom. Som rád, že zostávam," povedal Mollema pre telegraaf.nl. Rodákovi z Groningenu patrí po prvých deviatich etapách "na Starej dáme" siedme miesto, za vedúcim Christopherom Froomom zaostáva o 44 sekúnd.


Bauke Mollema prišiel do Treku pred začiatkom vlaňajšej sezóny a v novom drese vyhral etapové preteky Okolo Alberty a klasiku Japan Cup. Do amerického zoskupenia sa po tomto roku chystá Alberto Contador a Holanďanova pozícia v tíme sa zrejme zmení. "Ak to tak bude, moje úlohy budú niekde inde. Ale to je v poriadku," dodal Mollema. Informoval server Cyclingnews.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies