Moje góly zatiaľ nie sú potrebné, tvrdí Jágr

NETKY.SK • 3 Máj 2011, 11:57 • 2 min
Moje góly zatiaľ nie sú potrebné, tvrdí Jágr

Moje góly zatiaľ nie sú potrebné, tvrdí Jágr

slovakia

left justify in out

img

Jedným z dvoch českých útočníkov na prebiehajúcom svetovom hokejovom šampionáte na Slovensku, ktorý po dvoch zápasoch nemá ani bod, je na prekvapenie aj Jaromír Jágr.
      Zatiaľ to nie je potrebné, chlapci to zvládajú aj bezo mňa," vyjadril sa Jágr s nadhľadom pre český Sport. Skúsený hráč si pochvaľuje atmosféru zápasov v Bratislave. "Vedeli sme, že to bude ako u nás. Bratislava je blízko, takže kulisa na našich zápasoch bude vždy výborná," tvrdí. Rovnaké to vraj je aj s tlakom na nich. "Tlak je vždy, aj my hráči si ho sami vytvárame. Navyše sme majstri sveta, na to nezabudnite. Každý chce nad nami vyhrať." S tým, že ešte neskóroval sa príliš nezaťažuje. "Dôležité je, aby to tam padalo, až sa bude rozhodovať. Neprišiel som si pre individuálne trofeje, to už mám dávno za sebou."
      V tomto roku sa českí hokejisti vyhli takému zápasu, ako vlani v Nemecku, kde prehrali s Nórskom. Podľa jeho slov im proti Dánom teraz pomohlo to, že dali rýchlo gól a nakoplo ich vraj aj dvojnásobné oslabenie. "Čo tu vidím, tak presilovka päť na tri tu nejde nikomu," konštatoval na margo tejto dánskej výhody. O doterajších viacerých prekvapujúcich výsledkoch si myslí, že zápasy sú tu ťažké pre každého, aj pre tých silnejších. "Nehovorím, že Nemci sú prekvapením. Je to čierny kôň šampionátu."
      K tomu, že slovenskí hokejisti sa sťažujú na kvalitu ľadu, Jágr s úsmevom dodal: "Vždy je to o tom, ako sa darí. Keď sa nedarí, tak ľad je samozrejme zlý, keď sa darí, tak je dobrý."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona