Môj priateľ je najúžasnejší muž na svete, tvrdí Demi Lovato

NETKY.SK • 2 Február 2014, 10:01 • 2 min
Môj priateľ je najúžasnejší muž na svete, tvrdí Demi Lovato

BRATISLAVA - Herec Wilmer Valderrama je vraj skutočným svetlom speváčkinho života.

slovakia

left justify in out

 Americká herečka a speváčka Demi Lovato pochválila cez sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter svojho priateľa herca Wilmera Valderramu a zaželala mu všetko najlepšie k narodeninám.

"Tomu najzábavnejšiemu, najinšpirujúcejšiemu a najúžasnejšiemu mužovi, akého poznám... W. Valderrama - ďakujem ti, že si mi pomohol v tých najtemnejších chvíľach. Si skutočným svetlom tohto sveta a môjho života... Všetko najlepšie k narodeninám!!!" odkázala interpretka cez Twitter svojmu 34-ročnému partnerovi. 

Valderrama venoval herečke podobné prianie k 21. narodeninám ešte v auguste 2013. "Som nesmierne hrdý na silu a oddanosť, ktorú si v živote nadobudla, neprestávaj nás všetkých inšpirovať! Všetko najlepšie moja D. Lovato! S tebou a pri tebe navždy," vyznal sa vtedy herec. 

V súvislosti s dvojicou sa už dlhšie povráva aj o zásnubách. Speváčkin hovorca však pre magazín Us Weekly informácie o tom, že by Lovato nosila na ruke snubný prsteň, jednoznačne poprel. 

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. Od roku 2012 pôsobí ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies