Modrič na pokraji prestupu do Španielska

NETKY.SK • 18 Jún 2012, 20:03 • 2 min
Modrič na pokraji prestupu do Španielska

Modrič na pokraji prestupu do Španielska - Futbal LONDÝN - Luka Modrič je blízko prestupu do Španielska, keďže záložníka Tottenhamu sa zúfalo snaží získať Real Madrid. To je názor Modričovho priateľa a bývalého chorvátskeho reprezentačného kolegu, Mate Bi

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Luka Modrič je blízko prestupu do Španielska, keďže záložníka Tottenhamu sa zúfalo snaží získať Real Madrid.

To je názor Modričovho priateľa a bývalého chorvátskeho reprezentačného kolegu, Mate Biliča, ktorý sa vyhlásil, že aj Manchester United a Chelsea majú záujem o 26-ročného hráča.

"Luka a ja sme veľmi dobrí priatelia," povedal útočník Sportingu Gijon. "Chce hrať v španielskej lige. Miluje Premier League, ale chce hrať v Španielsku. Je veľmi blízko k dohode o prestupe."

Toto odhalenie prichádza v čase, keď Real Madrid naozaj pre Modriča pripravuje ponuku a bývalá hviezda Chorvátska a Realu Madrid, Davor Šuker, vyhlásil, že hráč Tottenhamu je dosť dobrý na to, aby sa stal členom Galacticos a tiež tvrdí, že aj Manchester City má o neho záujem.

Je fakt, že United a Chelsea záujem o Modriča majú a samotný hráč chce opustiť White Hart Lane kvôli zápasom v Lige majstrov. Spurs, ktorí sú aktuálne bez trénera, však nechcú pustiť kľúčového hráča zálohy, ale pravdepodobne nebudú schopní konkurovať lukratívnym ponukám ostatných klubov, aj keď možno záujemcovia nebudú ochotní zaplatiť Levyho požadovanú sumu, 35 miliónov libier.

José Mourinho je dlhodobým obdivovateľom Modriča a vidí ho ako neoddeliteľnú súčasť svojho plánu - vyhrať Ligu majstrov s tretím klubom. Chcel by, aby Modrič hral po boku Xabiho Alonsa v strede zálohy.

Šuker povedal: "Luka Modrič je hráč, ktorý by mohol hrať za Real Madrid. Potrebuje hrať za tím, ktorý bude vyhrávať trofeje. Bol by pre nich ideálny. Odporučil by som, aby ho Florentino Perez priviedol. Ak neprestúpi do Realu Madrid, tak nakoniec skončí v Manchester City alebo Chelsea. Bude musieť opustiť Tottenham, ak chce vyhrávať trofeje."

Keď Modričovi oznámili Šukerovu chválu, povedal: "Som hrdý na to, že si myslí, že by som mohol byť hráčom Realu Madrid. Je to skvelý pocit. Ďakujem mu za jeho slová chvály."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies