Modrič hráčom roka podľa UEFA: Je to pre mňa úžasný moment

NETKY.SK • 31 August 2018, 13:33 • 2 min
Modrič hráčom roka podľa UEFA: Je to pre mňa úžasný moment

MONAKO - Chorvátsky futbalista Luka Modrič sa stal najlepším hráčom sezóny 2017/2018 podľa Európskej futbalovej únie (UEFA). Stredopoliar Realu Madrid triumfoval v konkurencii svojho spoluhráča z predchádzajúceho ročníka Portugalčana Cristiana Ronalda a Egypťana Mohameda Salaha z FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

 

Tridsaťdvaročný Modrič bol ústrednou postavou pri víťazstve "bieleho baletu" v minuloročnej edícii Ligy majstrov a ako kapitán doviedol reprezentáciu Chorvátska do finále majstrovstiev sveta 2018 v Rusku. "Je to pre mňa úžasný moment, som na toto ocenenie veľmi hrdý. Ďakujem svojim spoluhráčom z Realu a takisto z reprezentácie. Moja vďaka patrí tiež trénerom a realizačným tímom. Najväčšie poďakovanie však patrí môjmu otcovi, ktorý ma odmalička povzbudzoval a hovoril, aby som išiel za svojimi snami," povedal Modrič pri preberaní ceny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies