Módny návrhár Lagerfeld nazval francúzskeho prezidenta imbecilom

NETKY.SK • 19 Október 2012, 06:50 • 2 min
Módny návrhár Lagerfeld nazval francúzskeho prezidenta imbecilom

Módny návrhár Lagerfeld nazval francúzskeho prezidenta imbecilom - Celebrity Lagerfeld v interview pre časopis totiž tvrdí, že Hollande nenávidí boháčov, čo sa krajine môže vypomstiť z hľadiska odlivu investícií. Známy módny návrhár Karl Lagerfeld v rozho

slovakia

left justify in out

img

Lagerfeld v interview pre časopis totiž tvrdí, že Hollande nenávidí boháčov, čo sa krajine môže vypomstiť z hľadiska odlivu investícií.

 Známy módny návrhár Karl Lagerfeld v rozhovore pre španielsku mutáciu týždenníka Marie Claire nazval francúzskeho prezidenta "imbecilom." Z dôvodu jeho "zničujúcej" politiky voči najbohatším občanom krajiny.

Správu priniesol francúzsky denník Le Monde vo svojom internetovom vydaní s upozornením, že ide o rozhovor pre časopis Marie Claire, ktorý sa objaví na pultoch v piatok 19. októbra.

"Tento imbecil je rovnako škodlivý ako Zapatero," tvrdí v rozhovore Lagerfeld, pričom spresnil, že aj bývalý španielsky premiér Jose Luis Rodriguez Zapatero bol socialista.

Pre Hollanda, ktorý sa zúčastňuje dvojdňového summitu EÚ v Bruseli to nebude príjemné čítanie. Lagerfeld v interview pre časopis totiž tvrdí, že Hollande nenávidí boháčov, čo sa krajine môže vypomstiť z hľadiska odlivu investícií.

"Hollande nenávidí boháčov. Chce ich očividne trestať. Oni však odídu a nikto nepríde ku nám investovať," povedal známy tvorca módy. A dodal, že pri znížení zahraničných investícií sa zhorší aj konkurencieschopnosť Francúzska. 

"Čo sa týka módy, šperkov, parfumov a vína, Francúzska už nie je kompetitívne. A zvyšok výrobkov sa nepredáva. Kto ešte kupuje francúzske autá? Ja určite nie," priniesol Le Monde výsek z interview s Lagerfeldom.

Hollandova politika vedúca k zavedeniu takzvanej milionárskej dane, ktorá sa zameria na najbohatšiu vrstvy spoločnosti, už prinútila viacerých popredných francúzskych podnikateľov presunúť svoje aktivity do susedného Belgicka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies