Módny návrhár Karl Lagerfeld navrhne hotel v čínskom Macau

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 10:08 • 2 min
Módny návrhár Karl Lagerfeld navrhne hotel v čínskom Macau

PEKING - Módny návrhár Karl Lagerfeld a prevádzkovateľ kasína v čínskom Macau dnes oznámili, že dvorný návrhár značky Chanel vytvorí v tomto raji hazardných hier svoj prvý hotel.

slovakia

left justify in out

"Navrhnem si sám celý hotel. Po prvý raz! Myslím si, že je to fantastický nápad," citovala Lagerfelda agentúra Associated Press. Spoločnosť Sociedade de Jogos de Macau dodala, že Karl Lagerfeld Hotel bude mať 270 izieb a otvoria ho v roku 2017 v 20-poschodovej budove.

Lagerfeld je hlavným návrhárom módnych domov Chanel a Fendi a má tiež vlastnú značku. Okrem oblečenia navrhol napríklad aj plechovicu pre diétnu Colu.

Tento týždeň prekvapil návštevníkov módnej prehliadky Chanelu v Paríži, ktorým predstavil novú kolekciu jeseň/zima netradične medzi potravinami. V Grand Palais na Champs-Élysée, ktorý sa na túto príležitosť premenil na "supermarket".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies