Módne očko: Návrhárka Veronika Kostková zhodnotila najzaujímavejšie outfity posledného dňa Bratislavských módnych dní. Kto prišiel za hviezdu a kto pohorel?

NETKY.SK • 17 Apríl 2017, 12:00 • 2 min
Módne očko: Návrhárka Veronika Kostková zhodnotila najzaujímavejšie outfity posledného dňa Bratislavských módnych dní. Kto prišiel za hviezdu a kto pohorel?

Záverečný deň Bratislavských módnych dní priniesol tak, ako každý rok to najlepšie z našej módnej scény. Adekvátne k príležitosti sa obliekli známe tváre zo šoubiznisového sveta. Ako ich outfity zhodnotila odborníčka - módna návrhárka Veronika Kostková?

slovakia

left justify in out

Soňa Skoncová

Modelka Soňa Skoncová predviedla veľmi príjemný model prúžkovaných šiat ako stvorený na dovolenku na Francúzskej riviére. Pekná a prirodzená vizáž a topánky v telovej farbe robia zo Sone ženu, ktorá je krásna aj mimo predvádzacieho móla.

 

Miroslava Fabušová

Mirka je známa zo sociálnych sietí svojou záľubou v “streetovej” móde. Široké nohavice vo výraznom odtieni à la Marlene Dietrich a “croptop” vlastnej značky je extravagantnou, no veľmi vkusne zladenou kombináciou. Jej outfit môže smelo konkurovať módnym ikonám z ulíc svetových týždňov módy.

 

Emma Tekelyová

Nestarnúca dáma Emma Tekelyová presne vie, čo jej pristane. Čierny minimalistický outfit oživila zaujímavá kombinácia s transparentným materiálom a pestrofarebná kabelka s atypickou rúčkou, ktorá originálne nahradila šperky.

 

Silvia Šuvadová

Ďalší čierny outfit postavený na kontrastoch materiálov, v tomto prípade, nositeľke veľmi nevyšiel, pretože stroskotal práve na doplnkoch. Čierny nohavicový kostým s krajkovaným topom a metalickými lodičkami pôsobí žensky, ale na sexepíle mu uberá dievčenský nežný opasok v tvare mašličky a veľká etno kabelka, ktorá je vhodná skôr na denné nosenie. 

 

Lucia Mokráňová

Pastelové riasené šaty z jemného, padavého materiálu robia z jej nositeľky hotovú antickú bohyňu. Celkový dojem zo šiat podtrhuje krásna vizáž a vlasy. Škoda len masívneho náhrdelníka a čiernej kabelky, ktoré sa k tomuto typu šiat veľmi nehodia a skôr by som ich odporúčala nahradiť jemnými zlatými retiazkami a kabelkou v metalickom odtieni, ktoré by podčiarkli celkový look.

 

Dáša “Mamba” Šarközyová

Krásny biely overal s čiernou mašlou v páse a vizáž vo mne evokuje španielske tanečnice flamenca, a preto mi k dokonalosti chýba len akcent v odtieni červenej alebo cyklaménovej, ktorý by bol čerešničkou na torte. 

 

Boris Kollár s dcérou Sarou Zoe

Boris sa ani na tejto akcii nevzdal svojho povestného šálu, bez ktorého by to snáď ani nebol on. Škoda len, že oblek, ktorý zvolil na večernú príležitosť pôsobí príliš casual. Nabudúce by sa mal viac doladiť k mladej dáme po svojom boku, ktorej napriek jej veku, nie sú módne trendy cudzie. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies