Módne očko: Kto outfitom zažiaril a kto pohorel na Slovenke roka 2017?

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 15:16 • 2 min
Módne očko: Kto outfitom zažiaril a kto pohorel na Slovenke roka 2017?

Módna návrhárka Veronika Kostková sa svojím odborným "očkom" opäť pozrela na outfity známych Sloveniek.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Helena Vondráčková

img

Helena je dáma, ktorá nestarne. V čiernom pôsobí mladistvým dojmom, silueta je príjemná a celý outfit je decentne doplnený zlatými šperkami, ktoré napriek svojmu minimalistickému dizajnu dodávajú outfitu ten správny šmrnc.


Iveta Radičová

img
Bývalá pani premiérka stavila na anjelsky biele šaty a spravila veľmi dobre. Decentný strih s jemne priesvitnými rukávmi pôsobí elegantne a minimalisticky. Doplnky zladené tón v tóne v tomto prípade nepôsobia fádne, ale príjemne dopĺňajú celkový vzhľad nositeľky.

 

Zuzana Ťapáková
img
Pani Ťapáková stavila na aktuálny "boho" trend- čipkovanú blúzu doplnila krásnou plisovanou sukňou s "paisley" vzorom a s decentným retro nádychom. Výsledný look je veľmi príjemný.

 

Natália Kisková

img

Model Jany Pištejovej zaujme už na prvý pohľad svojím výrazným vzorom a aj samotnou žlto-čiernou kombináciou. Napriek jednoduchému strihu pôsobí rafinovane a krásne vyzdvihuje ženskosť nositeľky. Keďže model sám o sebe je šperkom, žiadne výrazné doplnky mu netreba.

 

Sisa Sklovská

img

V tomto outfite, žiaľ, Sisa až tak dobu nepredbehla. Krásne doplnky v žiarivo žltej farbe ubíjajú trošku ťažkopádne šaty, ktoré Sise zbytočne pridávajú vek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies