Moderný interiér v bratislavskom centre EUROVEA

NETKY.SK • 2 August 2017, 10:06 • 2 min
Moderný interiér v bratislavskom centre EUROVEA

Bratislavské obchodné centrum EUROVEA je sídlom slovenskej pobočky francúzskej farmaceutickej spoločnosti SERVIER.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pri zariaďovaní kancelárskych priestorov sa jej predstavitelia obrátili na slovenskú vetvu projektového tímu NEUDOERFLERU. A výsledok? V modernom štýle riešené konferenčné miestnosti, priestranné kancelárie, či pútavý salónik. Zo SERVIERU sa vám nebude chcieť odísť.

 

Spoločnosť SERVIER sa špecializuje na výrobu liekov na kardiologické a reumatické ochorenia. Až takmer štvrtinu zo svojho obratu pritom investuje na vedu a výskum, na ktorom sa podieľajú ľudia po celom svete. Určitá časť ide aj pre spomínaný slovenský tím SERVIERU sídliaci v bratislavskom centre EUROVEA.

 

Ideálne pracovné prostredie má pozitívny účinok pre motiváciu i výkon jednotlivých zamestnancov. Slovenská pobočka SERVIERU také prostredie má. Prajme si, aby sa to odzrkadlilo aj na ich kvalitných zdraviu prosperujúcich výrobkoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies