Modernizácia Aquacity Poprad môže stáť predbežne 1,7 mil. eur

NETKY.SK • 27 Júl 2014, 13:36 • 2 min
Modernizácia Aquacity Poprad môže stáť predbežne 1,7 mil. eur

BRATISLAVA - Spoločnosť Aquapark Poprad, s.r.o. pripravuje modernizáciu a rekonštrukciu vnútorných priestorov Aquacity Poprad v častiach wellness&spa a stravovacie zariadenie.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná cena stavebných prác plánovaných na desať mesiacov od výberu zhotoviteľa je 1,7 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako vyplynulo z výzvy na predkladanie ponúk, firma chce investíciu financovať z európskych peňazí v rámci Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast.

 

Otváranie ponúk uchádzačov je plánované na 27. júla, pričom rozhodovať bude ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska dvoch kritérií. Najnižšia cena bez dane má relatívnu váhu 70 percent a lehota dodania prác 30 percent. Jednou z podmienok účasti vo verejnom obstarávaní je, aby zmluvy o vykonaní prác podobného zamerania v predošlých piatich rokoch mali celkový objem minimálne 5,1 mil. eur bez dane. Požadovaný obrat uchádzačov z oblasti, ktorá sa týka zákazky, musí byť za posledné tri roky najmenej 14 mil. eur bez dane. 

 

Aquapark Poprad chce za európske peniaze z rovnakého operačného programu financovať aj dodanie technológie a zariadenia do priestorov wellness&spa a prevádzky stravovania. Odhadované náklady na dodanie technológie počas štyroch mesiacov je 550 tis. eur a zariadenia za dva mesiace 150 tis. eur. 

Spoločnosť Aquapark Poprad, s.r.o. bola založená v októbri 2002 a prevádzkuje oddychovo-relaxačný a zábavný park Aquacity v Poprade. Firma má základné imanie 165,97 tis. eur. Hlavným spoločníkom je britská spoločnosť Letheby & Sons Limited so sídlom v anglickom Lutone s podielom 85 % na základnom imaní a mesto Poprad má vo firme podiel 15 %.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies