Moderné gymnázium BESST pozýva na deň otvorených dverí

NETKY.SK • 12 Október 2016, 16:18 • 2 min
Moderné gymnázium BESST pozýva na deň otvorených dverí

TRNAVA - Anglicko-slovenské bilingválne gymnázium BESST pozýva triedy a rodičov s deťmi do dizajnovo zariadených priestorov školy na Limbovej ulici v Trnave. Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 26. 10. 2016 od 8.30 do 13.00, láka špeciálnym programom.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia o štúdium majú v tento deň jedinečnú príležitosť nahliadnuť do vyučovacích miestností, zúčastniť sa zaujímavých prednášok, reálnych vyučovacích hodín podľa vlastného výberu a prezentácie školy samotnými študentmi. 

 

Súkromné bilingválne gymnázium BESST je jedinou strednou školou v Trnavskom kraji so statusom Cambridge International School. Bilingválny charakter vzdelávania umožňuje žiakom študovať v anglickom jazyku minimálne päť predmetov v každom ročníku. Škola je zameraná na inovatívnu formu vzdelávania a flexibilne orientovaná ponuka voliteľných predmetov umožňuje plnohodnotne rozvíjať osobnosť žiaka.

 

Všetci žiaci 8. a 9. ročníka základnej školy, a tiež žiaci tercie aj kvarty osemročných gymnázií, sú srdečne vítaní! Viac informácií o programe DOD a prijímacom konaní nájdete na: https://besst.sk/2016/09/den-otvorenych-dveri/https://www.facebook.com/besst.sk/




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona