Moderátorom novej SuperStar bude Martin "Pyco" Rausch

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 10:40 • 2 min
Moderátorom novej SuperStar bude Martin "Pyco" Rausch

BRATISLAVA - Organizátori novej sezóny speváckej šou SuperStar spustili prihlasovanie do súťaže. Záujemcovia a záujemkyne môžu vyplniť formuláre na webových stránkach televízií Markíza a Nova, kde sa tiež dozvedia podrobnejšie informácie.

slovakia

left justify in out

Súťaž sa začne na jeseň. Na víťaza či víťazku čaká 75-tisíc eur alebo dva milióny českých korún. Od Markízy prijal ponuku na moderovanie Martin "Pyco" Rausch. "Martin je nielen skvelý profesionál a jeden z najobľúbenejších moderátorov na Slovensku, ale aj výnimočný kolega. Sme veľmi radi, že prijal ponuku televízie Markíza a stane sa súčasťou projektu SuperStar," uviedla hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.


Pyco sa na SuperStar veľmi teší. "SuperStar je šou, s ktorou som na 'veľkom pódiu' v televízii začínal a mám ju rád. Veľmi si vážim všetky príležitosti, ktoré som odvtedy dostal a ľudí, s ktorými som mohol pracovať. Vďaka nim môžem robiť to, čo mám rád a moderovanie medzi tieto aktivity určite patrí," povedal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies