Moderátorom finálového večera Miss Slovensko bude David Kraus

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 13:58 • 2 min
Moderátorom finálového večera Miss Slovensko bude David Kraus

BRATISLAVA - Moderátorom finálového večera Miss Slovensko 2014 bude český herec, spevák a skladateľ David Kraus.

slovakia

left justify in out

Finále 19. ročníka prestížnej súťaže krásy sa uskutoční 12. apríla a z bratislavskej Incheba Expo Arény ho bude vysielať TV JOJ.

"Teším sa, že David Kraus prijal našu ponuku, aj keď ho asi trošku zaskočila. Pôvodne mal totiž v programe účinkovať ako hudobný hosť. Vďaka jeho šarmu a nadšeniu sme sa ale napokon dohodli aj na moderovaní. Je to herec a zároveň vtipný, štýlový a komunikačne veľmi zdatný mladý muž, preto verím, že to hravo zvládne,“ uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

 

"Ponuka moderovať Miss Slovensko ma prekvapila, pretože som si najskôr myslel, že budem v programe len spievať. Ale zobral som to ako výzvu. Dá sa povedať, že rovnako ako dievčatá, budem mať 12. apríla premiéru aj ja. Ako moderátor. Stále vravím, že máte najkrajšie dievčatá. A byť súčasťou celého kolektívu krásnych žien bude zaujímavé," vyhlásil syn moderátora Jana Krausa, ktorý pred niekoľkými rokmi finále Miss Slovensko tiež moderoval. 

 

Informácie agentúre SITA poskytla PR manažérka Produkčného domu Forza Zuzana Čižmáriková.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies