Moderátorka Barbora Rakovská trávi leto s rodinou, vychutnáva si každú sekundu

NETKY.SK • 16 August 2016, 15:59 • 2 min
Moderátorka Barbora Rakovská trávi leto s rodinou, vychutnáva si každú sekundu

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Barbora Rakovská si v týchto dňoch užíva dlho očakávané voľno.

slovakia

left justify in out

„Práve dovolenkujem a naozaj si vychutnávam každú sekundu. Počas práce si človek často ani neuvedomí, aké dôležité je dopriať si občas čas pre seba a svoju rodinu,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


V nadchádzajúcich dňoch sa sympatická plavovláska chystá s partnerom Tomim Popovičom a dcérkou Amiou do Grécka. „Mne je zvyčajne jedno, kam ideme, dôležité pre mňa je, že ideme spolu ako rodina. Chcem si užiť voľno s najbližšími, pretože sme skutočne počas roka zaneprázdnení. A naša malá je zároveň vo veku, že sa práve učí plávať, tak dúfam, že tento rok bude zlomový a naozaj sa to už naučí,“ zasmiala sa Rakovská.


Leto je pre známu Bratislavčanku najkrajším časom v roku i z iného dôvodu. „V lete som sa narodila, takže som sa naň odjakživa tešila. Ako malá som často chodievala k starým rodičom a s rodičmi k moru a na narodeniny sme skoro vždy vycestovali niekam do zahraničia. Fotky s tortou mám napríklad z Francúzska, Talianska, Švédska či Singapuru,“ prezradila 30-ročná moderátorka.


Cestovanie jej tak už od malička prirástlo k srdcu. „Ak by bolo cestovanie zadarmo a mohla by som odísť kam chcem a pobudnúť tam, ako dlho chcem, precestovala by som snáď celý svet. Prvé zarobené peniaze som minula práve na cestovanie. Možno si niekto povie, že som si ich radšej mala šetriť, no ja som hrdá na to, že som videla kus sveta a zažila rôzne veci v rôznych kútoch sveta. Veľmi by som sa chcela vrátiť do Ázie a tiež by som chcela raz vidieť Austráliu a Nový Zéland. Nikdy som tam nebola a som neuveriteľne zvedavá, aké to tam je. A určite by som chcela ísť aj na Island a prebicyklovať si tam čo najviac miest. Aj Aljaška ma láka, aj Afrika... Asi by som mohla menovať krajiny niekoľko hodín. Cestovanie je skrátka moja vášeň a len verím, že sa mi moje cestovateľské sny niekedy splnia,“ poznamenala Rakovská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona