Moderátori majú problém, deň pred Putinovými narodeninami hovorili o úmrtnosti ruských mužov

NETKY.SK • 6 Október 2017, 19:19 • 2 min
Moderátori majú problém, deň pred Putinovými narodeninami hovorili o úmrtnosti ruských mužov

MOSKVA - Moderátori rannej show ruského rádia Echo Moskvy sa dostali do problémov po tom, čo v piatok ráno zoširoka diskutovali o štúdii, ktorá dokazuje, že ruskí muži do 65 rokov majú najvyššiu úmrtnosť v Európe.

slovakia

left justify in out

Problém je, že o tom hovorili deň pred narodeninami ruského prezidenta, ktorý sa v sobotu dožíva práve 65 rokov. Podľa Putinových ctiteľov to Vasilij Utkin a Anton Orech urobili naschvál, samotní moderátori však tvrdia, že išlo o čistú zhodu okolností.

"Chcem zdôrazniť, že všetky súvislosti v našej show sú náhodné, a táto štúdia a naša diskusia o nej nijako nesúvisia so zajtrajším dátumom," cituje Orecha internetové vydanie ruského týždenníka The Moscow Times. Podľa neho nejde o žiadnu recesiu, ale o serióznu štúdiu Svetovej banky, ktorej výsledky zverejnila prokremeľská ruská tlačová agentúra RIA Novosti. "Proste sme len otvorili noviny a čítali sme z nich," vysvetľuje Orech.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies