Moderátor Roman Juraško sa pridal k projektu proti rakovine prsníka

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 16:09 • 2 min
Moderátor Roman Juraško sa pridal k projektu proti rakovine prsníka

BRATISLAVA - Slovenský televízny a rozhlasový moderátor Roman Juraško sa pripojil k ďalším známym slovenským osobnostiam a stal sa novou tvárou projektu Avon proti rakovine prsníka.

slovakia

left justify in out

Moderátor sa spolu s nimi zúčastní na 6. ročníku Avon Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. júna v Bratislave. Posolstvo tohtoročného pochodu znie "Pred rakovinou prsníka sa neskryješ". Cieľom podujatia je vyjadriť podporu a spolupatričnosť ženám, ktoré bojujú s týmto zákerným ochorením, ako aj ich rodinám.

 

„Projekt Avon proti rakovine prsníka funguje už niekoľko rokov. Som si istý, že aj vďaka tomuto projektu si nejedna dáma povedala, že je načase ísť na preventívnu prehliadku a práve toto rozhodnutie jej zachránilo život,“ povedal Juraško. „Sme veľmi radi, že do nášho ružového tímu bojujúceho za zdravé prsia pribudol ďalší člen. Roman je charizmatický mladý muž, ktorý je plný odhodlania a optimizmu. Tešíme sa, že osobnosť ako on podporí iniciatívu projektu Avon proti rakovine prsníka,“ uviedla Alena Pytlíčková z Avon Cosmetics. 

 

Okrem Juraška prisľúbili účasť aj ďalšie známe osobnosti spoločenského života ako Alena Heribanová, Jana Kirschner, Ada Straková, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová, Henrieta Mičkovicová, Nora Beňačková, Bruno Ciberej, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová a Kveta Horváthová. 

 

Tak ako aj na minulé ročníky, vstupenkou na Avon Pochod je Tričko proti rakovine prsníka. Dámsku ružovú tuniku navrhla študentka odevného návrhárstva Lucie Bendlová. Pre pánov organizátori prichystali elegantné tmavošedé tričko. Záujemcovia a záujemkyne si ich môžu zakúpiť prostredníctvom webstránky www.zdraveprsia.sk alebo od svojej Avon Lady alebo Avon Gentlemana. Peniaze získané z predaja použijú na podporu prevencie a liečby zákernej choroby. 

 

Program Avon Pochodu sa začne o 13:00 a spolu s registráciou v nákupnom centre Eurovea potrvá do 15:00. Následne odštartuje ružový Avon pochod, ktorého trasa povedie historickým centrom Bratislavy a skončí sa opäť v spomínanom centre. Pochodujúci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program počas celého podujatia. Na štarte aj v cieli ich čakajú vystúpenia známych umelcov a skupín ako Jana Kirschner, Pavol Hammel, Robo Papp a Bystrík, Starmania či Campana Batucada - bubnová šou. 

 

Informácie agentúre SITA poskytla Kateryna Matušková z agentúry Neopublic Porter Novelli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies