Moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior má dcéru!

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 11:55 • 2 min
Moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior má dcéru!

BRATISLAVA - Slovenský moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval sa stal otcom. Jeho manželka Antónia mu v pondelok okolo 17:00 v jednej z bratislavských pôrodníc priviedla na svet dcéru, ktorej dali meno Alexandra.

slovakia

left justify in out

 S radostnou novinkou sa moderátor pochválil aj poslucháčom rannej šou, ktorú počas leta moderuje spoločne s kolegom Marcelom Forgáčom.

"Naša malá je to najlepšie, čo som kedy vo svojom živote urobil. Je to úžasné, keď sa od októbra rozprávate s bruškom, "ukazujete" veci, vysvetľujete, kde bude mať postieľku, púšťate hudbu... Ono vám to potom kopne do ruky, zareaguje na hlas, pohladkanie. A nakoniec ten mini balíček vidíte naživo. S manželkou sme šťastní, ja dojatý a takmer bez slov. Veľa zdravia dievčatám," povedal pre portál Topky.sk Zimnýkoval, ktorý bol taktiež pri pôrode. "Keďže personál je veľmi milý, bol som pred, počas aj po pôrode nablízku," dodal. 

Milan Zimnýkoval a bývalá redaktorka markizáckeho Telerána Antónia Gondová sa zosobášili vlani v júni, pričom svadba sa konala rok po tom, čo sa zasnúbili. Predtým spolu chodili približne šesť mesiacov. Svadbu mali v kaštieli Péchy v Hermanovciach na východnom Slovensku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies