Moderátor, ktorý mal obťažovať Taylor Swift, ju obvinil za urážku na cti

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 15:06 • 2 min
Moderátor, ktorý mal obťažovať Taylor Swift, ju obvinil za urážku na cti

NEW YORK - Bývalý rozhlasový moderátor David Mueller, ktorého americká speváčka Taylor Swift obvinila z obťažovania, pridal do svojej žaloby voči interpretke aj urážku na cti. Mueller tvrdí, že speváčkine obvinenia poškodili jeho reputáciu a spoločenské postavenie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná interpretka sa stretla s Muellerom a jeho priateľkou Shannon Melcher v júni 2013 v zákulisí pred jej koncertom v Denveri, pričom sa s nimi aj odfotila. Vtedy jej však Mueller nadvihol sukňu a chytil ju za zadok, čo si všimol aj jeden z jej ochrankárov, ktorý ho následne vyviedol z areálu.

 

Muellera, ktorý obvinenia z obťažovania poprel, o dva dni neskôr vyhodili z práce, kde údajne zarábal 150-tisíc dolárov ročne. Vlani v septembri potom podal na Swift žalobu, v ktorej žiada odškodné za ušlé príjmy.

 

V súdnych dokumentoch svoju vinu poprel, pričom tvrdí, že speváčku obťažoval programový riaditeľ miestneho rádia KYGO Eddie Haskell. Speváčka však trvá na tom, že vinníkom je práve Mueller, a v októbri preto naňho podala žalobu, pričom žiada proces s porotou. V prípade víťazstva chce venovať odškodné organizáciám zameraným na ochranu žien pred sexuálnym obťažovaním a napadnutím.


Taylor Alison Swift vydala debutový eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014). So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad desať cien Grammy, 22 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies