Moderátor Jeremy Clarkson dostal ponuku od ruskej stanice Zvezda

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 12:11 • 2 min
Moderátor Jeremy Clarkson dostal ponuku od ruskej stanice Zvezda

MOSKVA - Bývalý moderátor britskej stanice BBC Jeremy Clarkson, známy z motoristickej šou Top Gear, dostal pracovnú ponuku od ruskej televíznej stanice Zvezda, ktorú prevádzkuje ruské ministerstvo obrany.

slovakia

left justify in out

Zvezda zverejnila list adresovaný Clarksonovi na svojej webovej stránke vo štvrtok večer s tým, že ho pozýva na návštevu do Moskvy, kde má s predstaviteľmi televízie diskutovať o podobnej relácii pre ruské publikum.

Clarksonov zástupca podľa vyjadrenia Zvezdy, ktorú dnes citovala agentúra AP, uviedol, že moderátor návrh zvažuje. BBC oznámila, že s Clarksonom neobnoví zmluvu po tom, ako sa dostal so ostrej hádky s producentom programu.

 

Guinnessova kniha rekordov uvádza reláciu Top Gear ako najsledovanejší zábavno-vzdelávací program na svete. Vysiela sa v 214 teritóriách, kde ho sleduje okolo 350 miliónov divákov.

Clarkson bol jednou z najpopulárnejších osobností BBC. Je povestný svojimi štipľavými narážkami a neuznávaním "politickej korektnosti". Program Top Gear uvádzal v rokoch 1988-2000 a 2002-2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona