Moderátor Jan Kraus si v tatranskom hoteli vyskúšal úlohu hosťa

NETKY.SK • 13 Október 2013, 13:33 • 2 min
Moderátor Jan Kraus si v tatranskom hoteli vyskúšal úlohu hosťa

VYSOKÉ TATRY - Kraus sa do Vysokých Tatier vrátil približne po troch rokoch.

slovakia

left justify in out

Známy český moderátor Jan Kraus si v sobotu (12. 10.) večer na Štrbskom Plese vyskúšal opačnú úlohu, bol hosťom v talk show. Moderátor i samotní diváci mali možnosť spýtať sa ho na čokoľvek, a tak Kraus počas viac ako dvojhodinového programu rozrozprával o svojich školských časoch, manželke, o svojich najlepších i najhorších hosťoch, ale aj o známom páde pod pódium na Miss Slovensko, či filmoch, v ktorých účinkoval.

Ja som rád hosťom, relatívne teda, to je úplne iné rozpoloženie, ako keď ste tým, kto to vedie. Byť hosťom je pre mňa určitá forma relaxu a z času na čas mi to robí potešenie,“ povedal novinárom po skončení programu, ktorý svojim spevom dopĺňala aj Lucia Šoralová, Jan Kraus. Spokojný bol aj s obecenstvom a s otázkami, ktoré mu kládli. Tvrdí, že počas rokov svojej práce sa naučil stať sa odolným voči akémukoľvek obecenstvu, negatívnemu, či pozitívnemu, na Slovensku však nezažil chladných, či nejakým spôsobom zvláštnych divákov. Program si v Grand hoteli Kempinski High Tatras užila viac ako stovka hostí.

Kraus sa do Vysokých Tatier vrátil približne po troch rokoch. „Ja som tu v Tatrách niekoľkokrát bol počas 30 rokov a človek žasne, ako to tu rozkvitá, čo ma teší. Musím povedať, že sa z Tatier stáva pravé európske horské stredisko,“ zhodnotil Kraus s tým, že s turistikou a ani lyžovaním vo Vysokých Tatrách nemá príliš veľké skúsenosti, keď bol mladý, s rodičmi väčšinou jazdili skôr do Krkonôš.

Mali sme veľmi dobrú skúsenosť s talk show s pánom Donutilom minulý rok a tak sme chceli pripraviť niečo podobné a vybrali sme si pána Krausa. Bolo to podľa mňa veľmi milé a excelentne to doplnila Lucia Šoralová so svojim šansónom,“ zhodnotila riaditeľka tatranského hotela Kathrin Noll. Najbližšie sa môžu hostia tešiť v závere novembra na vystúpenie Michala Davida a na začiatku decembra sem zavíta speváčka Lucie Bílá. „Chceme pokračovať v takýchto hudobných víkendoch a v trende, ktorý sme tu nastavili,“ uzavrela Noll.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies