Moderátor amerického X Factoru Mario Lopez má syna

NETKY.SK • 10 September 2013, 13:05 • 2 min
Moderátor amerického X Factoru Mario Lopez má syna

LOS ANGELES - Herec Mario Lopez, ktorý je známy aj ako moderátor americkej verzie speváckej šou The X Factor, sa stal dvojnásobným otcom.

slovakia

left justify in out

Jeho manželka, tanečnica Courtney Mazza, mu v pondelok porodila syna, ktorému dali meno Dominic Lopez. Tridsaťdeväťročný rodák zo San Diega o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Je to chlapec! Prosím, privítajte Dominica Lopeza. Už ani nemôžem byť šťastnejší. Courtney aj chlapec sú v poriadku," napísal Lopez, ktorý už má s manželkou dcéru Giu Francescu. Tá oslávi v stredu tretie narodeniny.

Courtney Mazza sa stala Lopezovou manželkou vlani v decembri, prstene si vymenili pri západe slnka na brehu Tichého oceánu v mexickom stredisku Punta Mita. Chodili spolu od jesene 2008. Kým pre ňu to bola prvá svadba, Mario Lopez už raz ženatý bol. V roku 2004 sa zosobášil s herečkou a modelkou Ali Landry, no ich zväzok neskôr anulovali. Lopez sa preslávil ako A.C. Slater v seriáli Konečne zvoní (1989 - 1993), no zahral si napríklad aj v seriáloch Modrý Pacifik (1996 - 2000) či Bohatí a pekní (1987). Účinkuje aj na Broadwayi, no v ostatnom období sa živí predovšetkým ako televízny moderátor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies