Modelky v spodnej bielizni alebo bohyne Amerického futbalu?

NETKY.SK • 13 November 2011, 12:58 • 2 min
Modelky v spodnej bielizni alebo bohyne Amerického futbalu?

Modelky v spodnej bielizni alebo bohyne Amerického futbalu? Ostatné športy LAS VEGAS - Pulz a tep opäť rastú v Las Vegas, ale tentokrát kvôli športu, ktorý opäť vystupuje do popredia v Meste Hriechu.

slovakia

left justify in out

imgLAS VEGAS - Pulz a tep opäť rastú v Las Vegas, ale tentokrát kvôli športu, ktorý opäť vystupuje do popredia v Meste Hriechu.

Ale nie je to boxerský zápas medzi Mannym Pacquiaom a Juanom Manuelom Marquezom, o ktorom sa hovorí v meste a ktorý sa bude konať dnes 12.11.2011
v MGM Grand Garden Arene v Las Vegas, ale je to príchod Lingerie Football League (Futbalová Liga v spodnej bielizni-pozn.red.), ktorá má zaujať a zamestnať predstavivosť horkokrvných mužov.

Lingerie Football League je presne o tom, čo hovorí samotný názov: je to verzia amerického futbalu, ktorý hrajú sporo odeté dievčatá v podprsenkách, nohavičkách, podväzkoch, helmách, a chráničoch ramien, kolien a lakťov. A to je všetko...

Čo začalo ako recesia a akési rozptýlenie popri zápasoch NFL, teraz rozbieha svoj vlastný priemysel a liga už 12 tímov, ktoré hrávajú pred davmy tisícov divákov a fanúšikov.

Las Vegas Sin je jedným z nových tímov tejto sezóny a
v piatok hral svoj ​​prvý domáci zápas proti Los Angeles Temptation, kde porazili Temptation 28-20 predĺžili svoju aktuálnu sériu na tri výhry z troch zápasov v tejto sezóne. Je to docela výkon pre začínajúci tím keď zoberieme do úvahy, že ich súperky z tímu Los Angeles Temptation vyhrali Lingerie Bowl v minulej sezóne a boli bez jedinej prehry celú sezónu.

Na záver máme pre vás ešte jednu dobrú správu! Ak by ste sa chceli dostať blízko k akcii a uvidieť podobnú nádheru na vlastné oči, tak nebudete musieť siahnuť hlboko do vačku a kupovať drahé letenky do USA a celkove minúť majetok na taký výlet. Prebiehajú rozhovory o európskej lige a mala by byť vytvorenáv nie príliš vzdialenej budúcnosti.

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

 

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

 

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

 

imgimg



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies