Modelka obvinená z vraždy milionára to vo väzení nemá ľahké: Pobila sa kvôli minisukni

NETKY.SK • 27 Január 2015, 11:22 • 2 min
Modelka obvinená z vraždy milionára to vo väzení nemá ľahké: Pobila sa kvôli minisukni

MADRID – Slovenka Mária Kukučová (25) to v španielskom väzení nemá vôbec ľahké. Jej krásu jej závidia ostatné väzenkyne a najviac prekáža jednej mexickej drogovej dílerke.

slovakia

left justify in out

Kukučová sa s ňou dostala do sporu kvôli minisukni. Dvojica sa kvôli nej pobila v posilňovni a Slovenku museli zachraňovať bachari väznice v Alhaurin de la Torre po tom, čo schytala ranu do tváre.

 

img

 

Údajne sa vo väzení vytvorili dva tábory. Rómske väzenkyne stoja na strane Kukučovej a juhoamerické na strane Mexičanky, ktorú volajú Guadalupe.

 

„Problémy začali keď Kukučová obvinila Guadalupe, že stojí za zmiznutím jej obľúbenej minisukne. Vznikol konflikt, ktorý skončil ťahaním za vlasy a Majka dostala ranu do tváre. Druhá žena žena dostala kopanec do chrbta, pretože sa snažila odtrhnúť jednu Rómku, ktorá chcela pomôcť Kukučovej,“ prezradil pre Daily Mail zdroj priamo z väzenia a dodal: „Bachari sa boja, aby sa im celá situácia nevymkla spod kontroly, a tak sa rozhodli, že si na obe budú dávať veľký pozor.“

 

Kukučová spolu s Guadalupe skončili na samotke.

 

Mária Kukučová  je v Španielsku obvinená z vraždy britského podnikateľa, za čo jej hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 10 až 25 rokov. Na Slovensku ju zadržali 8. apríla, Krajský súd v Trenčíne rozhodol 10. apríla o jej vzatí do predbežnej a 7. mája do vydávacej väzby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies