Modelka Miranda Kerr sa zasnúbila: Áno povedala miliardárovi, zakladateľovi Snapchatu Evanovi Spiegelovi

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 09:14 • 2 min
Modelka Miranda Kerr sa zasnúbila: Áno povedala miliardárovi, zakladateľovi Snapchatu Evanovi Spiegelovi

LOS ANGELES - Austrálska modelka Miranda Kerr a spoluzakladateľ aplikácie Snapchat Evan Spiegel sa zasnúbili. Americkému týždenníku Us Weekly potvrdili novinku zástupcovia 26-ročného miliardára.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka zo Sydney zverejnila prostredníctvom služby Instagram fotografiu snubného prsteňa doplnenú o nápis "Vydaj sa za mňa" a animovaný obrázok zobrazujúci mladého muža, ktorý žiada o ruku svoju priateľku. "Povedala som áno," napísala k príspevku modelka.

 

 

 

I said yes!!! ❤️😍❤️😍❤️

Fotka uverejnená používateľom Miranda (@mirandakerr),

 

Dvojica spolu začala randiť vlani v júni, pričom v máji si za 12 miliónov dolárov kúpili dom v kalifornskom Brentwoode. Kerr bola v minulosti vydatá za herca Orlanda Blooma, s ktorým má päťročného syna menom Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Pre Spiegela to bude prvé manželstvo.

 

 

 

Happy Birthday to my love!!! 🎂🎈🎉 I feel so incredibly blessed to have you as my partner ❤️🙏🏻❤️

Fotka uverejnená používateľom Miranda (@mirandakerr),

 

Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou v roku 2013 ukončila spoluprácu. Vytvorila tiež vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health.

 

 
 

💋

Fotka uverejnená používateľom Miranda (@mirandakerr),

 

Evan Spiegel má 26 rokov a patrí medzi najmladších miliardárov na svete. Svoj majetok zarobil na aplikácii Snapchat, ktorú vymyslel. Jeho majetok sa odhaduje na 2,1 miliardy dolárov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies