Modelka Marisa Miller čaká prvé dieťa

NETKY.SK • 19 Jún 2012, 19:55 • 2 min
Modelka Marisa Miller čaká prvé dieťa

Modelka Marisa Miller čaká prvé dieťa - Celebrity Americká modelka Marisa Miller čaká prvé dieťa. Môj manžel a ja sme sa vždy tešili na to, ako si založíme rodinu, ale tiež sme si chceli užiť manželstvo sami dvaja.

slovakia

left justify in out

img

Americká modelka Marisa Miller čaká prvé dieťa. "Môj manžel a ja sme sa vždy tešili na to, ako si založíme rodinu, ale tiež sme si chceli užiť manželstvo sami dvaja. Po šiestich rokoch sme prišli na to, že je ten správny čas. Moja sestra a ja budeme mať tento rok bábätká, je to tak vzrušujúce obdobie," uviedla bývala hviezda značky Victoria’s Secret. "Aj keď som vyčerpaná z priberania a bláznenia hormónov, tehotenstvo si užívam," prezradila modelka pre magazín People. Manželom 33-ročnej hovorkyne Harley-Davidson je hudobný producent Griffin Guess. Okrem dráhy modelky si Miller vyskúša aj herectvo. Po boku Ryana Reynoldsa, Jeffa Bridgesa či Kevina Bacona sa v roku 2013 objaví v komédii R.I.P.D.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies