Modelka Ivica Jusková bude po prvý raz sviatkovať ako vydatá pani

NETKY.SK • 23 December 2014, 16:23 • 2 min
Modelka Ivica Jusková bude po prvý raz sviatkovať ako vydatá pani

BRATISLAVA - Modelka a podnikateľka Ivica Jusková, rodená Sláviková, bude po prvý raz tráviť Vianoce ako vydatá pani.

slovakia

left justify in out

„Po prvýkrát budeme s manželom na Štedrý večer spolu. A nakoľko sme sa nevedeli rozhodnúť, či byť sami a cez sviatky k rodine, alebo byť na Štedrý deň na striedačku s jednými a potom s druhými, pozvali sme ich všetkých k nám. Čiže budeme so svokrovcami a našimi so sestrou. Veľmi sa na to teším,“ porozprávala o svojich plánoch agentúre SITA.

 

Hoci časy, keď na Štedrý deň spolu so sestrou pripravovali rodičom kultúrny program v podobe tanca, spevu či hry na klavír, sú už dávno preč, tradičným zvykom ostala verná i dnes. „Myslím, že tento rok to bude príjemný, pokojný večer. Večera sa bude skladať z oblátok a trubičiek s medom, orechmi a cesnakom, potom kapustnica a nakoniec zemiakový šalát s kaprom. Taká klasika. A potom, samozrejme, darčeky! Pomedzi to rôzne prípitky, spomínanie na predošlý rok a diskusie na najrôznejšie témy,” pokračovala Jusková. 

 

Predsavzatia do nového roku si nedáva, jej snom a zároveň veľkým prianím je možnosť presťahovať svoj obchod do centra Bratislavy. „Veľmi by som si priala presťahovať sa s mojím dizajnovým obchodíkom 'slávica' do mesta, bližšie k ľuďom. Už sa aj niečo črtá, len to nechcem zakríknuť. No keď to vyjde, radosti, ale aj roboty budem mať vyše hlavy,“ uzavrela Miss Slovensko 2005.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies