Modelka Eva Perkausová miluje adrenalín

NETKY.SK • 16 Január 2017, 15:53 • 2 min
Modelka Eva Perkausová miluje adrenalín

BRATISLAVA - Česká modelka a moderátorka Eva Perkausová sa od detstva venuje športu. Na čo však pri pohybe nedá dopustiť, je pôžitok z adrenalínu.

slovakia

left justify in out

„Vyrastala som s dvoma staršími bratmi, z toho jeden hral futbal a druhý hokej, takže som bola odjakživa športovo založená. Musím ale povedať, že vyhľadávam adrenalínovejšie športy. Napríklad tie horské dráhy a voľné pády, do toho vždy idem,“ povedala pre agentúru SITA.


Najväčší adrenalínový zážitok si mladá blondínka užila už ako pätnásťročná. „Bola som ako pätnásťročná z tanečnej na sústredení v Barcelone, kde sme jedného dňa navštívili zábavný park PortAventura a tam som si zažila voľný pád. Bolo to super,“ poznamenala Perkausová, ktorej ďalšou métou je skočiť si padákom. „Trošku sa toho bojím, ale určite si to raz vyskúšam. Nedokážem si momentálne ani predstaviť, že by som mala skočiť až z takej výšky, no isto je to veľký zážitok,“ zasmiala sa modelka.


Ako podotkla, adrenalín zažíva každý deň aj v práci. „Keďže som doteraz nemala skúsenosť so živým vysielaním a nedávno ma vedenie Primy oslovilo, aby som moderovala naživo každý deň reláciu Top Star, je to pre mňa tiež svojím spôsobom adrenalín. Musím byť obozretnejšia, musím si dávať väčší pozor, stále si uvedomujem, že to nemôžem pokaziť a nemôžem urobiť chybu. No priznávam, že ma to takto aj viac baví. Je to taká nová disciplína. Dúfam, že mi tá radosť z nej vydrží,“ uviedla Perkausová, ktorá v súčasnosti kvôli moderovaniu Top Staru prerušila i štúdium produkcie.

 

„Keď sa už niečomu venujem, tak naplno. Keby som mala školu aj Top Star, viem, že by som ani jedno z toho nedala na sto percent. Preto som sa rozhodla dať si pauzu a venovať sa teraz len práci, ktorá ma baví,“ uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies