Modelka Doutzen Kroes bude mať dcéru

NETKY.SK • 23 Marec 2014, 13:32 • 2 min
Modelka Doutzen Kroes bude mať dcéru

BRATISLAVA - Dvadsaťdeväťročná modelka má už s manželom, dídžejom a producentom Sunnerym Jamesom trojročného syna Phyllona.

slovakia

left justify in out

Holandská modelka a herečka Doutzen Kroes prezradila, že čaká dcéru, ktorá by mala prísť na svet v lete. Dvadsaťdeväťročná rodáčka Eastermaru to oznámila prostredníctvom služby Instagram. Modelka o svojom tehotenstve informovala prvý raz začiatkom februára, keď taktiež prostredníctvom Instagramu uviedla, že s manželom, dídžejom a producentom Sunnerym Jamesom čakajú druhého potomka. Pár, ktorý sa zosobášil v novembri 2010, má už trojročného syna Phyllona.

 

Doutzen Kroes je známa najmä ako jedna z modeliek značky Victoria’s Secret, fotila však aj pre značky Gucci, Tommy Hilfiger či Dolce & Gabbana. Objavila sa na titulných stránkach magazínov Time, Vogue, Harper's Bazaar, Elle, Marie Claire alebo Glamour. Ako herečka sa predstavila v historickej snímke Nova Zembla (2011). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies