Modelka Daniela Peštová bude moderovať kuchársku šou MasterChef

NETKY.SK • 1 August 2012, 19:35 • 2 min
Modelka Daniela Peštová bude moderovať kuchársku šou MasterChef

Modelka Daniela Peštová bude moderovať kuchársku šou MasterChef - Kultúra Moderátorkou pripravovanej kuchárskej šou MasterChef, ktorú budú na jeseň vysielať TV Markíza a Nova, bude česká modelka Daniela Peštová. V stredu o tom informoval portál topky.

slovakia

left justify in out

img

Moderátorkou pripravovanej kuchárskej šou MasterChef, ktorú budú na jeseň vysielať TV Markíza a Nova, bude česká modelka Daniela Peštová. V stredu o tom informoval portál topky.sk. Životná partnerka slovenského speváka a známeho porotcu Pavla Haberu zatiaľ nemá moderátorskú prax a tak ju ponuka od tvorcov relácie zaskočila. "Ponuka televízie Markíza ma zastihla nečakane pri plnení pracovných povinností v New Yorku. Priznám sa, že som bola veľmi prekvapená, keďže moderovanie, aj napriek mojim niekoľkým skúsenostiam s kamerou a s mikrofónom, nie je pre mňa bežnou záležitosťou,” prezradila 41-ročná blondínka.

Peštová je podľa vlastných slov vášnivou milovníčkou varenia a zdravého stravovania. "Kuchyňa je mojím obľúbeným miestom a nevyhýbam sa v nej ani experimentovaniu,” povedala na margo svojich kuchárskych skúseností. Modelka nad ponukou chvíľu váhala, no presvedčilo ju, že zameranie tejto šou je jej srdcovou záležitosťou. "Už niekoľko rokov sledujem kulinárske trendy v známych programoch a časopisoch. Byť teda súčasťou tejto svetovo úspešnej šou je pre mňa veľkou výzvou. Na MasterChefa sa už veľmi teším,” povedala Peštová.

Šou MasterChef dá šancu uchádzačom, ktorí nie sú vyučení v odbore kuchár a nepracujú v pozícii kuchár, pomocný kuchár a podobne. Do finálovej zostavy sa cez kastingy dostalo 20 súťažiacich. Víťaz získa 50-tisíc eur, okrem toho mu vyjde aj vlastná kuchárska kniha. Porotu kuchárskej šou budú tvoriť odborníci z kuchárskej brandže - Radek Šubrt, Martin Korbelič a Jiří Štift.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona