Modelka Anne V sa stala matkou

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 10:54 • 2 min
Modelka Anne V sa stala matkou

LOS ANGELES - Americká modelka ruského pôvodu Anne Vyalitsyna, známa ako Anne V, a jej partner Adam Cahan sa tešia z prvého spoločného dieťaťa. Bábätko, ktorého pohlavie zatiaľ rodičia nepotvrdili, no klebetí sa, že je to dievčatko, prišlo na svet ešte 25. júna a dostalo meno Alaska.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Nižného Novgorodu sa však s radostnou správou pochválila až v stredu 1. júla prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu detskej nožičky v rukách matky. Na ďalšom zábere zas modelka kočíkuje.

 

Fotografie Anne V sa objavili na obálkach magazínov Vogue, ELLE či Glamour. V rokoch 2005 až 2014 sa predstavila v špeciálnom plavkovom vydaní časopisu Sports Illustrated. Pracovala pre značky ako Chloé, Sportmax, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Miu Miu alebo Givenchy. V rokoch 2008, 2010 a 2011 sa predstavila na prestížnych prehliadkach spodnej bielizne Victoria's Secret. Objavila sa napríklad v dráme Lullaby (2014). V minulosti boli jej partnermi frontman skupiny Maroon 5 Adam Levine či hráč bejzbalového tímu New York Mets Matt Harvey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies