Modelka Anne V čaká prvé dieťa

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 09:51 • 2 min
Modelka Anne V čaká prvé dieťa

LOS ANGELES - Americká modelka ruského pôvodu Anne Vyalitsyna, známa najmä ako Anne V, čaká s priateľom Adamom Cahanom prvé dieťa. Rodáčka z Nižného Novgorodu sa novinkou pochválila prostredníctvom služby Instagram, kde vo štvrtok 19. marca, teda v deň jej 29. narodenín, zverejnila záber z ultrazvuku.

slovakia

left justify in out

„Na tieto narodeniny už nemôžem cítiť viac šťastia a radosti a nemôžem byť vďačnejšia. Adam Cahan a ja sa nevieme dočkať vášho príchodu na svet, malé nožičky!“ napísala modelka k fotografii, na ktorej vidieť chodidlá bábätka.

 

 

 

 

Anne V prostredníctvom Instagramu zverejnila aj ďalší obrázok, na ktorom ukázala rastúce bruško. Na zábere je s ňou aj kolegyňa Christy Turlington, zakladateľka neziskovej organizácie Every Mother Counts, ktorá pomáha tehotným ženám po celom svete. „Som hrdá, že aj ja môžem byť súčasťou Every Mother Counts. Christy Turlington, ďakujem za lásku, blahoželanie k narodeninám a za to, že si pre mňa tým najväčším vzorom!!!“ uviedla Vyalitsyna.

 

 

 

 

Fotografie Anne V sa viackrát objavili na obálkach magazínov Vogue, ELLE či Glamour. V rokoch 2005 až 2014 sa predstavila v špeciálnom plavkovom vydaní časopisu Sports Illustrated. Pracovala pre značky ako Chloé, Sportmax, Chen, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Miu Miu alebo Givenchy. V rokoch 2008, 2010 a 2011 sa predstavila na prestížnych prehliadkach spodnej bielizne Victoria's Secret. Objavila sa tiež vo filme Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013). V minulosti boli jej partnermi frontman skupiny Maroon 5 Adam Levine či hráč bejzbalového tímu New York Mets Matt Harvey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies