Modelka a herečka Cara Delevingne nenávidí komplimenty

NETKY.SK • 7 August 2017, 14:52 • 2 min
Modelka a herečka Cara Delevingne nenávidí komplimenty

LOS ANGELES - Modelka Cara Delevingne, a v súčasnosti aj hviezda nového filmu Valerian a mesto tisícich planét nemá rada, keď ju niekto vychvaľuje, pretože sa vraj sama necíti obzvlášť talentovaná.

slovakia

left justify in out

Priznala sa pre časopis GQ: "Považujem to za veľmi ťažké situácie, keď mi ľudia hovoria komplimenty, pretože si nemyslím, že som talentovaná," povedala Cara. 

 

"Ako dieťa som si nemyslela, že by som bola v niečom dobrá, robila som len to, čo som chcela, skôr než akademické veci. V škole som bola obklopená deťmi, ktoré boli neuveriteľne talentované, hudobníkmi a umelcami či hercami, a ja si myslím, že v porovnaní s týmito deťmi som strašná. Som však veľmi požehnaná, že môžem mať silný vplyv na mladé dievčatá a teenagerov, to bol môj cieľ od mladosti." dodala Cara. 

 

Cara má v súčasnosti skvelé priateľstvo s popovou hviezdou Rihannou, s ktorou spolupracovali vo filme Valerian a mesto tisícich planét.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies