Modelingová agentúra Simony Krainovej hľadá novú tvár

NETKY.SK • 14 September 2014, 17:00 • 2 min
Modelingová agentúra Simony Krainovej hľadá novú tvár

BRATISLAVA - Česká topmodelka Simona Krainová včera v jednom z bratislavských obchodných centier otvorila druhý ročník súťaže Czechoslovak TopModel.

slovakia

left justify in out

Krainová, ktorá kastingy aj moderuje, je riaditeľkou organizátorskej agentúry Czechoslovak Models, porotkyňou a zároveň tvárou tohto česko-slovenského projektu. Kasting v Bratislave, na ktorý prišli skúsiť šťastie desiatky dievčat, bol tento rok prvý. Odštartoval tak sériu regionálnych kastingov, ktoré sa budú v septembri a októbri konať ešte v ďalších desiatich mestách.

 

Nasledovať bude semifinále, v ktorom porota vyberie dvanásť finalistiek. O víťazke rozhodne počas slávnostného galavečera medzinárodná porota zložená zo zástupcov špičkových modelingových agentúr z celého sveta. Jedinými dvoma podmienkami pre účasť v súťaži sú výška nad 174 centimetrov a vek 13 -19 rokov. "Vlaňajšiu víťazku sme našli v Jihlave. Necháme sa prekvapiť, z ktorého regiónu vzíde tá tohtoročná," vyjadrila sa Krainová.

 

Historicky prvou víťazkou súťaže Czechoslovak TopModel sa v novembri 2013 stala vtedy iba 13-ročná Kateřina Kozlová. Bližšie informácie sú dostupné na webstránke www.cztm.cz.

Termíny ďalších kastingov súťaže Czechoslovak TopModel 2014:
16. 9. - Jihlava (City Park)
26. 9. - Brno (OC Olympia)
30. 9. - Ostrava (Forum Nová Karolina)
1. 10. - Olomouc (OC Olympia)
4. 10. - Plzeň (OC Olympia)
7. 10. - České Budějovice (IGY Centrum)
10. 10. - Liberec (OC Nisa)
14. 10. - Karlovy Vary (OC Fontána)
16. 10. - Hradec Králové (OC Futurum)
20. 10. - Praha (Galerie Harfa)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona