Model Ian Somerhalder má rád prebúdzanie po boku svojej manželky

NETKY.SK • 31 Január 2016, 10:18 • 2 min
Model Ian Somerhalder má rád prebúdzanie po boku svojej manželky

BRATISLAVA - Americký herec a model Ian Somerhalder priznal, že život po boku manželky, herečky a scenáristky Nikki Reed, ho napĺňa šťastím. Dvojica sa zosobášila 26. apríla minulého roku, pričom boli zasnúbení len veľmi krátku dobu.

slovakia

left justify in out

Na otázku magazínu People, kedy sa cíti najšťastnejší odpovedal, že každé ráno, keď sa prebudí. „Každý deň. Pozrite s kým sa zobúdzam! Je to čisté šťastie,“ priznal 37-ročný rodák z Louisiany. Taktiež dodal, že spoločné rána im spríjemňujú ich domáce zvieratá, ktorými sú obklopení. Pár si totiž adoptoval kone s menami Millie a Eagle. Starajú sa aj o mačku Sohaliu a psov Nietzscheho a Enza.


Nikki Reed debutovala v roku 2003 vo filme Trinástka. Okrem toho účinkovala v snímkach Legendy z Dogtownu (2005) či Americká zbraň (2005). Najviac však na seba upozornila stvárnením Rosalie Hale vo filmovej adaptácii knižnej série Twilight. Minulý rok sa rozviedla s Paulom McDonaldom, s ktorým v roku 2012 vydala EP The Best Part. Objavila sa aj vo videoklipe k piesni Get The Girl Back formácie Hanson.


Ian Somerhalder sa predstavil ako Boone Carlyle v úspešnom seriáli Nezvestní (2004 - 2010). V roku 2004 stvárnil Adama Knighta v šiestich dieloch televízneho projektu Smallville (2001 - 2011) a na konte má aj filmy ako Pravidlá vášne (2002), Pulz hrôzy (2006), Vojna zabijakov (2009) či How to Make Love to a Woman (2010).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies