Mobilné aplikácie, ktoré musí mať každá žena

NETKY.SK • 13 Marec 2016, 11:52 • 2 min
Mobilné aplikácie, ktoré musí mať každá žena

BRATISLAVA - Každým dňom sú mobilné telefóny inteligentnejšie a lepšie. Tak prečo ich nevyužiť na zjednodušenie života? Nasledujúcim aplikáciám sa poteší každá žena.

slovakia

left justify in out

Promile lady

Rozišla ste sa s priateľom, naštval vás šéf a vy ste sa rozhodla svoj ​​smútok a zlosť zapiť? Potom sa vám táto aplikácia bude náramne hodiť. Prečo? Pretože vám bude počítať promile už v priebehu pitia, popíše vám, aké má mať alkohol v danú chvíľu účinky, spočíta, za ako dlho sa zase vrátite ku triezvemu stavu a hlavne vám umožňuje zablokovať kontakty pri konzumácii nad jedno promile. Takže už nikdy nebudete srdcervúco vzlykať do telefónu svojmu bývalému, ani dávať múdre rady šéfovi. 

obrazok

Baby monitor

Máte doma malého drobca a nechce sa vám investovať do drahej opatrovateľky? Vyskúšajte túto apku, budete milo prekvapená tým, ako funguje. Môžete sledovať svoje bábätko, keď spí a vy potrebujete napríklad upratať. Monitor zaznamená hlasné zvuky a plač a buď vám spustí alarm, alebo vám pošle smsku, to v závislosti od toho, čo si vyberiete. A nájdete v nej tiež veľmi zaujímavé články o deťoch.

obrazok

Pose

Ste milovníčka módy, obliekania a nakupovania? Potom je táto aplikácia presne to pravé pre vás. S ňou totiž môžete sledovať najnovšie módne kúsky svetových návrhárov. Zistíte, čo a k akej príležitosti si obliekajú celebrity, ale aj ostatné ženy, ktoré majú túto aplikáciu. Sama máte tiež možnosť zdieľať svoje denné outfity a nechať si ich komentovať ostatnými. 

obrazok

Woman calendar

Tiež máte večne problém spomenúť si, kedy ste mali menštruáciu naposledy a kedy by ste ju zase mala dostať? Potom vás táto aplikácia bude rozhodne baviť. Postráži vám nielen cyklus a dá vám tri dni vopred vedieť, že sa deň D blíži, ale tiež si tam môžete nastaviť posledné milovanie, aké beriete lieky alebo antikoncepciu. Celú aplikáciu si v mobile môžete chrániť heslom, aby vám do nej neliezol nikto nepovolaný a čo vás poteší, že vo verzii pre android nie sú vôbec žiadne obťažujúce reklamy.
obrazok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies