Mobilná peňaženka pomôže ustrážiť osobný rozpočet

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 11:27 • 2 min
Mobilná peňaženka pomôže ustrážiť osobný rozpočet

Mobilná peňaženka pomôže ustrážiť osobný rozpočet - Radíme Banky na Slovensku v snahe čo najviac vyjsť v ústrety klientom a uľahčiť im manipuláciu s finančnými prostriedkami v čoraz väčšom rozsahu zavádzajú moderné technológie. Jednou z nich je aj možnosť

slovakia

left justify in out

img

Banky na Slovensku v snahe čo najviac vyjsť v ústrety klientom a uľahčiť im manipuláciu s finančnými prostriedkami v čoraz väčšom rozsahu zavádzajú moderné technológie. Jednou z nich je aj možnosť pre majiteľov iPhonov získať dokonalý prehľad o svojich financiách. Okrem sledovania výdavkov slúži aj na vyhľadávanie pobočiek i bankomatov a klienti banky v nej majú navyše k dispozícii aj internet banking. 
      „Mať dokonalý prehľad o svojich financiách je dôležité, zároveň však náročné. Preto sme hľadali spôsob, ako zjednodušiť sledovanie výdavkov. Aplikácia Peňaženka vám vďaka pár klikom pomôže ustrážiť si rozpočet. Dôkazom toho, že Slováci majú záujem o sledovanie svojich výdavkov, je viac ako 4000 stiahnutí Peňaženky počas prvého týždňa a jej umiestnenie na popredných miestach najsťahovanejších aplikácií z oblasti Financie,“ uviedla Naďa Urbanová z Prima banky.
      Aplikácia umožňuje ustrážiť si mesačný rozpočet, zaznamenať si všetky výdavky a podľa kategórií sledovať, na čo užívateľ míňa najviac. Rovnako si môže nastaviť pripomienky, vďaka ktorým nezabudne na žiadnu dôležitú platbu, a tiež si určiť, či sa má pripomienka automaticky zaradiť medzi uskutočnené výdavky.
      Súčasťou aplikácie je aj vyhľadávač bankomatov, ktoré zobrazí podľa aktuálnej polohy užívateľa alebo podľa zvoleného mesta. Zároveň na mape ukáže cestu k vybranému bankomatu. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies