Mobilná aplikácia Sociálnej poisťovne sa stretáva s kladným ohlasom

NETKY.SK • 12 Október 2016, 14:56 • 2 min
Mobilná aplikácia Sociálnej poisťovne sa stretáva s kladným ohlasom

BRATISLAVA - Mobilná aplikácia pre predbežné prihlasovanie zamestnancov, ktorú pripravila Sociálna poisťovňa, sa stretáva s pozitívnymi ohlasmi.

slovakia

left justify in out

 Za viac ako mesiac fungovania aplikácie, zamestnávatelia oceňujú najmä zrýchlenie a sprehľadnenie prihlasovania zamestnancov do registra Sociálnej poisťovne. Užitočnosť aplikácie ocenili najmä zamestnávatelia, ktorí riešia vyššiu fluktuáciu zamestnancov a predbežné prihlásenie nového zamestnanca môžu vybaviť operatívne a prakticky okamžite prostredníctvom svojho smartfónu. V prvých týždňoch po zverejnení aplikácie poisťovňa zaznamenala takmer tri stovky predbežných registrácií zamestnancov týmto spôsobom.

 

Aplikácia je dostupná pre najpoužívanejšie operačné systémy mobilných zariadení Android a iOS. Každý zamestnávateľ, alebo ním poverená osoba, si môže aplikáciu bezplatne stiahnuť z obchodu aplikácií Google Play alebo App Store a štandardným spôsobom nainštalovať vo svojom smartfóne.

 

Zamestnávateľ, ktorý cez aplikáciu predbežne registruje zamestnanca, musí úkon potvrdiť zaslaním riadneho registračného listu fyzickej osoby (RLFO) cez systém elektronických služieb Sociálnej poisťovne (SES SP) najneskôr do troch dní. Ak by to neurobil, SES SP ho na to upozorní. Bez zaslania riadneho RLFO je predbežná registrácia neplatná.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies