Mobilná aplikácia na vyhľadanie najvýhodnejšej dovolenky

NETKY.SK • 23 August 2012, 20:55 • 2 min
Mobilná aplikácia na vyhľadanie najvýhodnejšej dovolenky

Mobilná aplikácia na vyhľadanie najvýhodnejšej dovolenky

slovakia

left justify in out

 

img


Stojíte pred výkladom cestovky a chcete si porovnať cenu last minute dovolenky s konkurenčnou ponukou? Stiahnite si do mobilu aplikáciu „Dovolenka online“ od verne.sk, ktorá vyhľadáva ceny dovoleniek pre viac než 120 destinácií v ponukách slovenských, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií vrátane najhorúcejších last minute pobytov.
 
„Najväčšou prednosťou aplikácie je nielen možnosť overenia aktuálnej dostupnosti a ceny vybranaho pobytu a porovnanie ponúk rôznych CK, ale tiež zobrazovanie konečných cien v reálnom čase, ktoré zahŕňajú aj všetky povinné poplatky. Nehrozí teda, že po rezervácií dovolenky sa ukáže, že skutočná cena je kvôli skrytým príplatkom omnoho vyššia,“ hovorí Pavol Mladý, riaditeľ online dovolenkového portálu verne.sk. Aplikácia je k dispozícii zadarmo cez Google Play pre mobilné telefóny s operačným systémom Android vo verzii 2.1 a vyšším. Verzia pre iPhone bude dostupná čoskoro. Pre prácu s aplikáciou je potrebné pripojenie mobilného telefónu k internetu. 
 
Ovládanie je prispôsobené malým rozmerom displeja mobilného telefónu a maximálne zjednodušuje celý proces hľadania dovolenky. Stačí vybrať si krajinu, prípadne konkrétnu lokalitu, dátum odchodu a najneskorší dátum príchodu. Medzi rozšírenými možnosťami je vyhľadávanie dovolenky podľa typu ubytovania a stravy. Pre každý hotel sú k dispozícií podrobné informácie. Dovolenku je možné si ihneď priamo v aplikácii aj 
 
„Je to prvá a jediná aplikácia tohto typu nielen na Slovensku, ale v celej strednej Európe. Pritom napríklad vo Veľkej Británii sa uskutoční približne 8 % z online nákupov dovoleniek prostredníctvom mobilného zariadenia a ich podiel neustále rastie,“ hovorí Pavol Mladý. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona