MO zverejnila pieseň Final Song

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 16:17 • 2 min
MO zverejnila pieseň Final Song

BRATISLAVA 13. mája (SITA) - Dánska speváčka a skladateľka MO predstavila novú skladbu s názvom Final Song. Rodáčka z mesta Odense sa na nej spolupodieľala so švédskou hudobníčkou Noonie Bao a anglickým producentom MNEK, ktorý je známy vďaka spolupráci s interpretmi ako Beyoncé, Madonna, Kylie Minogue či Rudimental.

slovakia

left justify in out

Novinka je dostupná na viacerých streamovacích službách vrátane Spotify, Google Play Music či Apple Music, pričom priaznivci 27-ročnej hudobníčky si ju môžu vypočuť aj prostredníctvom služby YouTube.


Speváčka zároveň oznámila, že plánuje počas tohto roka vydať svoju druhú štúdiovku, pričom onedlho vyrazí aj na svetové turné. V rámci neho vystúpi tiež na festivale Grape, ktorý sa bude konať 12. a 13. augusta na letisku v Piešťanoch.


Karen Marie Orsted, známa ako MO, debutovala albumom No Mythologies To Follow (2014), z ktorého pochádzajú piesne ako Pilgrim, Waste Of Time, Glass či XXX 88 (feat. Diplo).

 

Na konte má spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala známu skladbu Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom pieseň Kamikaze.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies