Mníchov pre Oktoberfest sprísnil bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 29 August 2016, 13:48 • 2 min
Mníchov pre Oktoberfest sprísnil bezpečnostné opatrenia

BRATISLAVA - Generálny konzulát Slovenska v Mníchove informuje Slovákov, že mesto Mníchov pre Oktoberfest pristúpilo k zvýšeným bezpečnostným opatreniam. Tradičný pivný festival sa koná od 17. septembra do 3. októbra.

slovakia

left justify in out

Ako informuje ministerstvo zahraničných vecí na svojej internetovej stránke, pri 13 vstupoch v priestoroch Oktoberfestu - Theresienwiese budú zavedené náhodné kontroly osôb. "Do objektu bude zakázaný vstup osôb s ruksakmi a ťažkými taškami, povolené budú iba malé tašky s objemom do troch litrov,“ píše sa na stránke.


Generálny konzulát SR v hlavnom meste Bavorska zároveň odporúča, aby si ľudia dávali pozor na svoje dokumenty – cestovné pasy, občianske a vodičské preukazy či peňaženky. „Odporúčame občanom, aby si vyhotovili kópie dokladov totožnosti a uložili ich na bezpečné miesto. Kópia dokladu v prípade straty umožní konzulátu rýchlejšiu komunikáciu s príslušnými policajnými orgánmi Slovenskej republiky a Nemecka,“ dodal konzulát.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies