Mníchov dostal pokutu 15.000 eur za problémy s divákmi

NETKY.SK • 11 Január 2013, 08:33 • 2 min
 Mníchov dostal pokutu 15.000 eur za problémy s divákmi

Mníchov dostal pokutu 15. 000 eur za problémy s divákmi - Futbal Nemecký futbalový zväz (DFB) udelil Bayernu Mníchov pokutu 15.

slovakia

left justify in out

img

Nemecký futbalový zväz (DFB) udelil Bayernu Mníchov pokutu 15.000 eur za problémy s divákmi počas bundesligového stretnutia.
      Podľa agentúry dpa hádzali fanúšikovia Bayernu počas októbrového zápasu s Fortunou Düsseldorf na hraciu plochu svetlice a dymovnice. Podobne sa správali aj v novembri počas bavorského derby s 1. FC Norimbergom a v decembri v šlágri s Borussiou Dortmund dokonca fanúšikovia vnikli na trávnik. 
      Düsseldorf obišiel s pokutou 10.000 eur za to, že jeden z fanúšikov hodil v novembrovom zápase s HSV po asistentovi rozhodcu pohár s pivom a za vhodené svetlice v decembrovom stretnutí s 1. FC Norimbergom. Mainz dostal pokutu 8000 eur za používanie svetlíc v sektore divákov počas decembrového duelu s Borussiou Mönchengladbach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies