MMA: Jones to poriadne zbabral, jeho kariéra je v koncoch!

NETKY.SK • 22 September 2017, 16:41 • 2 min
MMA: Jones to poriadne zbabral, jeho kariéra je v koncoch!

BRATISLAVA - Aj druhá vzorka Jona ´Bonesa´ Jonesa je tiež pozitívna! Znamená to, že v tele sa mu do tela dostali anabolické steroidy. Pred pár dňami sa objavila oficiálna správa, že aj Jonesova B-vzorka, ktorú odobrali 28. júla bola pozitívna a obsahovala stopy Turinabolu zakázaného anabolického steroidu.

slovakia

left justify in out

S pozitívnym nálezom sa potvrdilo previnenie Jonesa, teraz sa začne proti nemu súdny proces. Dokedy potrvá sa ešte nevie. V procese bude zaujatá aj Kalifornská štátna atletická komisia, pojednávanie by malo byť 17. októbra v Los Angeles ale tento dátum sa môže ešte zmeniť. Prípad je dosť vážny nakoľko toto je už druhé previnenie Jonesa, takže môže dostať až 4 ročný dištanc. Naposledy bol trestaný za anabolické steroidy Letrozole a Clomiphene za tieto zakázané látky dostal 1 ročný dištanc.

 

Pri prvom previnení sa Jones bránil vysvetlením, že sa mu zakázaná látka dostala do teľa tabletkami ktoré užíval na skvalitnenie sexuálneho života. Teraz tvrdí, že to musela byť zasa náhoda, čiže zakázaná látka musela byť primiešaná v doplnkoch výživy ktoré užíval počas prípravy.

 

Jon Jones porazil Daniela Cormiera v hlavnom zápase na UFC 214, s týmto víťazstvom získal titulový pás v poloťažkej váhe. Cormier so slzami v očiach vyhlásil, že Jon Jones je lepší od neho keď, že sa mu ho podarilo poraziť už druhýkrát. Na oficiálny rozsudok si ešte budeme musieť nejaký čas počkať ale výsledok zápasu už upravili na neplatný, takže Jones je zbavený opasku a ten sa vracia Cormierovi.

 

Jones je mimoriadne talentovaný zápasník, podľa viacerých odborníkov patrí k najlepším zápasníkom na svete. Na svojom konte má 22 výhier a jednu prehru z roku 2009. Ale šťastie mu zasa nepraje v súkromnom živote, s jeho menom sa spájali drogy, nehoda pod vplyvom omamných látok, následný útek z miesta činu a už druhé dopingové previnenie. Momentálne však za tento čin nie je odsúdený tak uvidíme ako sa to vyvinie. Dúfajme, že pravda vyjde najavo a dozvieme sa či tieto látky užíval úmyselne alebo za všetko môže iba nešťastná náhoda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies